Εργαζόμενοι της ΜΚΟ «Mercy Corps» είναι οι δύο εμπλεκόμενοι στην σεξουαλική και οικονομική εκμετάλλευση των μεταναστών (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)


Εργαζόμενοι της ΜΚΟ MΕRCY CORPS, είναι οι δύο εμπλεκόμενοι στην σεξουαλική και οικονομική εκμετάλλευση των μεταναστών, για τους οποίους ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας επισκέφθηκε την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου και τις επέδωσε επιστολή του επίτροπου Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων Χρ. Στυλιανίδη, στην οποία καταγγέλλει τη δράση συγκεκριμένης Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης (ΜΚΟ), για υποθέσεις σεξουαλικής εκμετάλλευσης, αλλά και για οικονομική εκμετάλλευση μεταναστών.

Η συγκεκριμένη ΜΚΟ έχει γραφεία και δράση και στη Λέσβο.

Ο Γιάννης Συνάνης πήγε στα γραφεία της ΜΚΟ MΕRCY CORPS, προκειμένου να κάνει μία επί τόπου δημοσιογραφική έρευνα, για το αντικείμενο της εργασίας της συγκεκριμένης οργάνωσης αλλά και για τον τρόπο λειτουργίας της.

Ομολογούμε χωρίς κανένα ίχνος υπερβολής, ότι είδαμε από κοντά οργανισμό που λειτουργούσε με 10 περίπου εργαζομένους με υποδειγματικό τρόπο, που καμία σχέση δεν έχει – κατά την προσωπική μας άποψη – με κάποιες ΜΚΟ «σφραγίδες» και αλληλέγγυους¨» που ήρθαν στη Λέσβο να κάνουν αρπαχτές, επάνω στη δυστυχία των μεταναστών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.

____________________
http://wp.me/p8civZ-zL

One thought on “Εργαζόμενοι της ΜΚΟ «Mercy Corps» είναι οι δύο εμπλεκόμενοι στην σεξουαλική και οικονομική εκμετάλλευση των μεταναστών (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)”

Σχολιάστε