Τα ψεύδη και η προπαγάνδα των ΜΜΕ για τον Ερντογάν και τους λαθρομετανάστεςΓιατί ο Οδυσσέας σκότωσε πρώτα τον Αντίνοο ρίχνοντας του βέλος στον λαιμό που τον διαπέρασε και βγήκε μέχρι τον αυχένα; Μα πόσο διαχρονικός είναι ο Όμηρος! ΑΝΤΙΝΟΟΣ( Αντί- νού) Αυτός που διαστρεβλώνει την ορθή σκέψη που προσπαθεί να την διαστρέψει σε όποια κατεύθυνση θέλει!

Σήμερα έχουμε πολλούς Αντίνοους. Και δεν είναι άλλοι από τα ΜΜΕ, που προσπαθούν με ψευδείς ειδήσεις και προπαγάνδα να διαστρεβλώσουν και να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από την οποιαδήποτε αλήθεια! Είναι ταγμένοι στην υπηρεσία της ΝΤΠ και του μαμωνά φυσικά!
Αυτό συμβαίνει εδώ και πάρα πάρα πολλά χρόνια με τους καραγκιόζηδες, μαριονέτες δημοσιοκάφρους!!

Ακούω καθημερινά στις ειδήσεις τελευταία , (ας μην πάω σε όλα τα γεγονότα πρώην και νύν και γεμίσω το φβ) ακούω λοιπόν ότι ο Ερντογάν μας απειλεί πώς θα προωθήσει πρόσφυγες στην χώρα μας, μάλλον όχι πρόσφυγες, λαθροτζιχάντια, λαθρομαχμουτομαιμούδες! Τι θέλουν δλδ να μας πούνε; Πρός Θεού!! Ένας ηλίθιος διαστροφικός απειλεί όλη την Ευρώπη; Για πόσο ηλίθιους πιά μας περνάτε Αντίνοοι;

Οκ δεν λέω ότι ο συγκεκριμένος είναι νορμάλ. Τρελός, παράφρων , διαστροφικός είναι ,αλλά μήπως στο πρόσωπο του βρήκαν το εξιλαστήριο θύμα για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα; Και τι εννοώ: Σκέφτομαι ότι ένας βλάκας δεν μπορεί να απειλεί ούτε την Ελλάδα ούτε όλη την Ευρώπη αν όλοι οι πρωθυπουργοί είχαν σθένος ανδρεία και ήταν αντάξιοι των ψήφων των λαών τους! Δεν μπορεί να μας απειλήσει ούτε ο Ερντογάν ούτε κανένας γιατί θέλει να εισβάλει στα δικά μας χωρικά ύδατα για να ξεκινήσει γεωτρήσεις αν δεν το επιτρέπουν οι ηγέτες των χωρών! Αλλά βλέπετε εδώ δεν έχουμε ηγέτες. Έχουμε έλλειψη ,ορφάνια από ηγέτες.Και δεν μπορούν να μας παραμυθιάζουν τα παπαγαλάκια με μαλακίες του τύπου ότι θα προωθήσει λάθρο μαϊμούδες ο Ερντογάν! Αυτός θα τους προωθήσει; Δεν υπέγραψαν όλοι οι πρωθυπουργοί το σύμφωνο του ΟΗΕ στο Μαρακές για την ελεύθερη είσοδο των λάθρο μαϊμούδων; Δεν υπέγραψε ο Τσιπρας στις 11/12/2018 στο Μαρακές το παγκόσμιο σύμφωνο μετανάστευσης του ΟΗΕ;

Τι σκατά μας πιλατεύετε και παπαγαλίζετε ότι μας απειλεί ο Ερντογάν για συμφωνίες που υπογράφηκαν από προδότες; Γιατί; Για να μην αντιδράσουμε γιατί ο μπαμπούλας Ερντογάν θα μας κάνει ντά; Θα κάνει πόλεμο μαζί μας; Θα μας πάρει βραχονησίδες; Θα μας πάρει νησιά; Θα μπεί με το έτσι θέλω με τα γεωτρύπανα του στις δικές μας ΑΟΖ; Ποιόν πάτε να κοροϊδέψετε; Αφού τα έχετε παραχωρήσει όλα! Νησιά βραχονησίδες, υφαλοκρηπίδες, βουνά θάλασσες, λίμνες, ποτάμια ,πηγές, εναέριο χώρο, μνημεία, μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους κλπ, κλπ στο πρώην ΤΑΥΠΕΔ ΝΥΝ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ;Τι μας πρήζετε με τις μαλακίες σας;Σαφώς και ακόμη υπάρχουν Έλληνες ανημέρωτοι, αλλά όχι όλοι! Και φυσικά ούτε ο Ερντογάν ούτε κανείς δεν μπορεί να μας τρομοκρατεί και να μας φοβίζει γιατί πολύ απλά εκτελείτε κατά γράμμα τα σχέδια της ατζέντας 21 και 30 των παγκοσμιοποιητών! Αλλά ακόμη και οι ατζέντες τους θα γινόταν κωλόχαρτα εάν εσείς δεν προσκυνούσατε και δεν σκύβατε τα κεφάλια σας!Και δεν θα μπώ στην διαδικασία να πώ φταίει ο Ελληνικός λαός που ψηφίζει αυτούς τους πρωθυπουργούς διότι και αυτό ψέμα είναι! Διότι η Ελλάδα από το 2000 είναι Εταιρεία και όχι κράτος όπως και όλα τα κράτη! Αυτοί που βγαίνουν πρωθυπουργοί είναι οι υπάλληλοι τους τους οποίους τους επιλέγουν να εκτελέσουν τα διαστροφικά τους σχέδια! Η Βουλή ο στρατός τα δικαστήρια αστυνομία εκκλησία δήμοι κλπ όλα είναι Εταιρείες με ΑΦΜ. Δεν υπάρχει σύσταση βουλής σύμφωνα με έρευνες και αποκάλυψη του προέδρου του δικηγορικού συλλόγου Καβάλας! Άρα λοιπόν για ποιές ψήφους των λαών μιλάμε;

Όχι ότι και όλοι οι πολίτες είναι άμοιροι ευθυνών όταν αδιαφορούν να ενημερωθούν γιατί δεν τους βολεύει, και όχι ότι πολλοί πολίτες δεν είναι ακόμη κομματοπροσκυνημένοι και δεν ακολουθούν τις παλιές τους υποτίθεται ιδεολογίες αλλά πάντα για τα προσωπικά τους συμφέροντα ωστόσο δεν είναι έτσι όπως μας τα παρουσιάζουν τα δημοσιοκαφροπαπαγαλάκια! Επίσης δεν θεωρώ την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού ηλίθιους απροσάρμοστους και με κοντή μνήμη, που έχουν ξεχάσει την υπόθεση Siemens την Novartis τις λίστες Λαγκάρντ κλπ κλπ. Ούτε φυσικά πιστεύω ότι θα ξεχάσουν ποτέ την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών το δημοψήφισμα του ΟΧΙ που έγινε ΝΑΙ και την ελεύθερη έλευση των λαθροεισβολέων επί πρωθυπουργίας Τσίπρα! Για αυτό πρέπει να ανοίξουμε διάπλατα τον Νού μας και να βρούμε λύσεις όπως ο Οδυσσέας!!Ελλάδα είμαστε!!

Anna Art

________________________
https://wp.me/p8civZ-19n

One thought on “Τα ψεύδη και η προπαγάνδα των ΜΜΕ για τον Ερντογάν και τους λαθρομετανάστες”

 1. Σκέφτομαι: Ας τα πάρουμε τα πράγματα τούμπαλιν! Ας τα σκεφτούμε από πνευματικής πλευράς. Για τους λαθρομετανάστες μιλάω.
  Προσπαθώ να κάνω μια καλοπροαίρετη σκέψη, ανθρωπιστική, να βρώ μια δικαιολογία να δικαιολογήσω την κατάσταση.Ας πούμε ότι όλοι αυτοί που μας κουβαλιούνται είναι οι πιό αδικημένοι λαοί, οι πιο φτωχοί οι πιό πολύπαθοι. Οκ το δέχομαι. Όμως αυτό που δεν δέχομαι είναι που δεν βάζουν το μυαλό τους να λειτουργήσει! Τους κατατάσσω στο ζωικό βασίλειο και θα τους αποκαλώ ζώα! Διότι μόνο τα ζώα δεν σκέφτονται. Αλλά και αυτά ακόμη είναι καλύτερα από αυτούς.
  Λέω δεν σκέφτονται γιατί τους δίνουν λεφτά να φύγουν από τις πατρίδες τους, με λίγα λόγια να τις ξεπουλήσουν, να τις απαρνηθούν και αυτοί το δέχονται αβίαστα χωρίς 2η σκέψη. Δεν μπορούν να σκεφτούν πώς αν η Ύπατη Αρμοστεία ήθελε να τους βοηθήσει και ήταν φιλάνθρωπη θα τους έδινε όλα αυτά τα λεφτά και τα επιδόματα να μείνουν στις χώρες τους; Δεν σκέφτονται ότι πίσω αφήνουν γονείς, αδέλφια, συγγενείς; Δεν σκέφτονται ότι πέφτουν σε εμπόριο εκμετάλλευσης ανθρώπινων ζωών; Δεν σκέφτονται ότι καταλήγουν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης σαν φυλακισμένοι; Δεν σκέφτονται γτ τόσα χρόνια δεν νοιάστηκε κανείς για αυτούς και ότι είναι εθελοντικά, θύματα εκμετάλλευσης λάθρο διακινητών ΜΚΟ κλπ; Τόσο ζώα είναι; Και άντε δεν τα σκέφτονται αυτά. Οι συγγενείς τους που έρχονται και είναι όλοι με ένα κινητό στο χέρι δεν τους ενημερώνουν για το που καταλήγουν για να μην έρθουν άλλοι; Και οκ παίρνουν ας πούμε τα επιδόματα , απαλλάσσονται από ποινές στην χώρα τους για εγκλήματα που έχουν κάνει και τους έχει δοθεί το ελεύθερο να έρθουν! Και; Όλα καλά; Αν ήταν όλα τόσο καλά για αυτούς εκτός από το τσάμπα ,την ξάπλα και τα γ@μήσια που ρίχνουν για να γενοβολλάνε οι κουνελοαγελάδες τους, γιατί σφάζονται τρείς και λίγο μεταξύ τους; Αν περνούσαν καλά δεν υπήρχε λόγος σφαγής μεταξύ τους! Ούτε ξεσηκωμοί ούτε αντιδράσεις ούτε διαμαρτυρίες. Για τί ρε βλήματα διαμαρτύρεστε; Τι σκατά θέλετε λαμόγια ξεπουλημένα; Απάτριδες;Να σας ταίσουν στις χώρες σας οι φιλάνθρωπες ΜΚΟ. Εκεί να σας στήσουν σπίτια, τσαντίρια. Έχετε τεράστιες ανεκμετάλλευτες εκτάσεις και να βολευτείτε όπως βολεύεστε εδώ. Η να βάλετε τον κώλο σας να δουλέψει όπως κάνουμε και εμείς!!Όμως εδώ δεν σας θέλουμε! Να ξεκουμπιστείτε να φύγετε! Πολλοί λαοί έχουν πάει μετανάστες σε άλλες χώρες για δουλειές , αλλά πάνε σαν κύριοι! Ελέγχονται. Έχουν χαρτιά διαβατήρια, βιβλιάρια υγείας, καθαρά ποινικά μητρώα! Εσείς βρέ ζώα τι σκατά έχετε; Μόνο την βρώμα σας και την ασέβεια σας κουραδομηχανές άει σιχτίρ! Θα σας άρεσε λοιπόν να εισβάλλουμε εμείς μαζικά στις χώρες σας να γίνει το αντίστροφο, να μας ταίζετε να μας ποτίζετε να σας σκοτώνουμε να σας βιάζουμε και να σας επιβάλλουμε την θρησκεία μας; Και να την βγάζαμε τσάμπα όπως εσείς; Να ερχόμασταν χωρίς χαρτιά και να κάναμε ότι γουστάρουμε, παλιό σιχάματα;Αλλά εκεί κόβετε χέρια κεφάλια. Ξέχασα. Ε όχι λοιπόν δεν βρίσκω τίποτε θετικό και καμμία δικαιολογία για τις ξεπουλημένες ψυχές σας ούτε σε εσάς ούτε στις ΜΚΟ ούτε στους λάθρο διακινητές σας ,όυτε στα αφεντικά σας, ούτε στους υπαλλήλους τους.
  ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ! Τσακιστείτε και ξεκουμπιστείτε ρέεεεεε!!

  Anna Art

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s