Όνειρα θερινής νυκτός σαν εκείνα που κάναμε παιδιά


Όνειρα θερινής νυκτός σαν εκείνα που κάναμε παιδιά σ έναν άλλο κόσμο πιο φτωχό πιο ξενοιαστο με αξίες, ήθη και έθιμα , αγάπη και σεβασμό στον συνανθρωπο μας!!

Όνειρα που γεννιοντουσαν από την ανάγκη για ένα καλύτερο αύριο που παίρναν σάρκα και οστά από τον ιδρώτα και την κούραση τον σκληρό μοχθο!!
Όνειρα που φτάσαμε που κατακτησαμε και όμως στερησαμε από τις νέες γενιές γιατί στο δρόμο χάσαμε αυτό που εμάς μας κληροδοτησανε με συνέπεια σήμερα οι νέοι απαθεις και αδιάφοροι να παρακολουθούν την καταστροφή τους δίχως τέλος!!
Εμείς οι 40, 50, 60, χρονών είχαμε όνειρα να παλεψουμε αλλά στα παιδιά μας τι αφήσαμε τελικά για να ονειρευονται ???

Μήπως ήρθε η ώρα να τους δώσουμε όνειρα κι ελπίδες να τους δείξουμε τον δρόμο ξεκινώντας πρώτα πως χρειάζεται να πάρουν πίσω την χώρα από τα λαμογια που την ξεπουλανε ??
Μήπως ήρθε η ώρα Εμείς που τα κάναμε μαντάρα γιατί επιτρέψαμε να μας θεωρούν ανοητους αφού μας πουλησανε δήθεν ιδεολογιες στο τέλος μας άφησαν δίχως παιδεία και κοινωνική μόρφωση δίχως κρίση και σκέψη να ξυπνησουμε και να φροντίσουμε τα παιδιά μας ώστε να βάλουμε εκείνη την σπιθα και την φλόγα του ξεσηκωμου και της αλλαγής ??

Ας αναλογιστουμε όλοι τι επιτρέψαμε στους προδότες και κλέφτες με την μέχρι τώρα στάση ζωής μας κι ας κάνουμε όλοι την ανατροπή και με κοινό γνώμονα το καλό της χώρας μας όλοι μαζί ενωμένοι μακριά από κόμματα αποκομματα και σωτηρες!!!

Katerina Antoniou

_____________________
https://wp.me/p8civZ-18v

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s