ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΚΥΝΟΒΟΛΕΥΤΙΣΜΟΥ


Ζάεφ και Ράμα είναι δοτοί πρωθυπουργοί ελέω Σόρος που είναι η παρέμβαση του ιδιωτικού κεφαλαίου, στην Βαλκανική και όχι μόνον, ελέω βαθύπλουτων. Σε αγαστή συνεργασία με το ΝΑΤΟ και των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, που δεν ελέγχει ακόμα ο Τράμπ, το τρίγωνο Σόρος, ΝΑΤΟ, και μυστικές υπηρεσίες ΗΠΑ, προωθούν τους αλυτρωτισμούς Σκοπίων και Αλβανίας για να λέμε πάντα ΝΑΙ σε κάθε εκβιασμό των πολυεθνικών για την πλούσια ελληνική ΑΟΖ και την δόλια υποσχετική, ότι θα μας προστατέψουν από τους Τούρκους, αν θελήσουν να πουλήσουν τον γνωστότσαμπουκά. Από την άλλη μεριά οι Γερμανοί, με τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ, και την «δημιουργική λογιστική» του 15% έλλειμμα προς ΑΕΠ, μας έχουν τσουβαλιάσει με τα μνημόνια για το «Χρέος» που οφείλεται κυρίως στην γενικευμένη μασαμπούκα των Ο.Α. του 2004 και στο ότι οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και του «Κωστάκη», ενώ άφηναν τους πολλούς να κλέβουν από λίγα, ΦΠΑ, φακελάκια, εκδουλεύσεις, γρηγορόσημα κλπ, «δεν έβλεπαν» τους λίγους που έκλεβαν και «μετανάστευαν» τα πολλά.

Τάϊσαν τους τραπεζίτες καμιά τρακοσαριά δις ανακεφαλαιώσεις, που τα πληρώνουμε εμείς ο λαός, και μετά πέρασαν έναν εύκαιρο αριστερό από σεμινάρια, πως πάνε τους σκύλους στην σχολή εκπαίδευσης, Τέξας, Μέρκελ, Γιουνκέρ με τα χαστουκάκια του, τον κάνανε πρωθυπουργό, έτσι αριστερό, να κάνει το όχι στα δημοψηφίσματα ναι, να περνάει κάθε νομοσχέδιο χωρίς να ανοίγει μύτη, να τον εκβιάζουν επί 17 ώρες, ώστε να κάνει από μόνος του περισσότερα από όσα του ζητάνε.. Και το κυριότερο κανονίσανε το αντίπαλο δέος να είναι ο κούλης. Υπάρχει πιο αλυσοδεμένη χώρα στα Βαλκάνια, με ευθύνη των προηγούμενων, αλλά και της παρούσης, κυβερνήσεών της???

ΥΓ. Φταίω εγώ που ήθελα να ρίξω γιαούρτι με σκατά στον Πάγκαλο και στον ΓΑΠ, όταν έλεγαν το ’11, ότι όποιος λέει οτι υπάρχει πετρέλαιο και υδρογονάνθρακες στην Ελλάδα ας μας φέρει έναν κουβά, ένα βαρέλι, να το δούμε και εμείς. Δεν το έκανα μόνο και μόνο γιατί δεν μου το επιτρέπει το χιούμορ μου

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ

(Απο Γιωργος Μπαγασακος)

________________________
https://wp.me/p8civZ-14x

One thought on “ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΚΥΝΟΒΟΛΕΥΤΙΣΜΟΥ”

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s