Στο αυτόφωρο δράστης της επίθεσης εναντίον βαν που μετέφερε βοήθεια στους πυρόπληκτους


OI ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ MOSSAD

Χθες βράδυ, νεαροί διεθνιστές φασίστες, απ΄αυτούς τους ηλίθιους που στρατολογούν οι πράκτορες των ιδρυμάτων της….
Νατοϊκής «τάξης» και τους βάζουν να εξυπηρετούν τις πολεμοκάπηλες επιδιώξεις τους, νομίζοντας οι ηλίθιοι νεαροί ότι πολεμούν τον «φασισμό«, επιτέθηκαν σε φορτηγάκι εθνικιστικής οργάνωσης, που νωρίτερα είχε συγκεντρώσει βοήθεια για τους πυρόπληκτους της Αττικής.

Ένας από τους πεπλανημένους νεαρούς κοκκινορόζ φασίστες συνελήφθη και όπως πάντα κινήθηκε ταχύτατα ο μηχανισμός της τυραννικής ελίτ, για να τρομοκρατήσει τους δικαστές να τον προστατεύσουν.

Στις 11 το πρωί λοιπόν οι φασίστες που φαντασιώνονται ότι πολεμούν το «φασισμό» και το «ρατσισμό» ενώ είναι οι χρήσιμοι ηλίθιοι των φασιστών ιμπεριαλιστών και της φασιστικής  παγκοσμιοποιημένης ελίτ, καλούνται από τους καθοδηγητές -με τα γνωστά τσιτάτα που έχουν απήχηση σε μυαλοφυγόδικους νεαρούς με καμένο από την προπαγάνδα εγκέφαλο- σε συγκέντρωση στο Δικαστικό Μέγαρο, για να φοβήσουν τους δικαστές, που ΦΥΣΙΚΑ θα φοβηθούν το τέρας της παγκοσμιοποίησης και θα δώσουν αναβολή αρχικά, μέχρι να ξεχαστεί η υπόθεση και να αθωώσουν στα μουλωχτά τον νεαρό χαζούλη.

Μάλιστα, στο κάλεσμά τους, οι πονηροί καθοδηγητές, απολογούμενοι για την επίθεση, γράφουν ψευδέστατα, ώστε να βάλουν την απαραίτητη «σάλτσα» και να μαντρώσουν τους νεαρούς χαζούληδες, ότι η εθνικιστική οργάνωση συγκέντρωνε τρόφιμα «μόνο για ΄Ελληνες», κάτι που είναι ψευδέστατο, καθώς ούτε η οργάνωση έγραφε κάτι τέτοιο, αλλά και η βοήθεια όλων των φορέων παραδίδεται στο δήμο Ραφήνας, ο οποίος τη διαχειρίζεται όπως θέλει και κανείς δεν μπορεί να καθορίσει ποιός θα την πάρει.

Για «τ΄αφεντη το φαϊ» 
πλακώνονται οι χαζούληδες «αντιφασίστες» νεαροί.

Αλλά …πού να σκεφτούν οι μάζες των βλαμμένων νεαρών, που τους έχουν πιπιλίσει το μυαλό και το έχουν καταστρέψει οι προπαγανδιστές με τα γεμάτα ρητορική μίσους τσιτάτα τους, εκμεταλλευόμενοι τη νεανική ορμή. Οι καθοδηγητές κατασκευάζουν φανταστικούς εχθρούς από το χώρο που απειλεί  τα συμφέροντα της διεθνιστικής ελίτ  (θρησκεία, έθνος κ.λ.π.) και οι νεαροί ηλίθιοι, τυφλωμένοι από την προπαγάνδα, παριστάνουν τον πολιορκητικό κριό, για να μένουν αλώβητα τα προνόμια της ρατσιστικής ελίτ. Όπως δηλαδή, οι μαστουρωμένοι στρατιώτες σε κάποιους πολέμους υπανάπτυκτων χωρών, όπου ο πονηρός φύλαρχος δίνει άφθονο «χόρτο» στους ηλίθιους φανατικούς, να βγουν μπροστά χωρίς αναστολές και να σκοτωθούν, για να εξασφαλίσει αυτός τα κλεμμένα του.

Όταν φτάσουν στα 40 αυτοί οι χαζούληδες νεαροί, θα καταλάβουν ποιούς ρατσιστές υπηρετούσαν και τι ακριβώς είναι ο ρόλος του «χρήσιμου ηλίθιου», που είναι το οξυγόνο της διεθνιστικής ρατσιστικής ελίτ.

_________________________
https://wp.me/p8civZ-114

One thought on “Στο αυτόφωρο δράστης της επίθεσης εναντίον βαν που μετέφερε βοήθεια στους πυρόπληκτους”

  1. Το τέρας του διεθνιστικού φασισμού ξαναχτύπησε.
    Επίθεση σε βαν από «αγνώστους» με δίκυκλα σημειώθηκε πριν από λίγο, …..
    απόψε το βράδυ Τετάρτης (25/7) στη Θεσσαλονίκη.

    Πιο αναλυτικά, το βαν κινούνταν στην περιοχή των Μετεώρων περίπου στις 20.30 όταν έξι φασίστες, επιβαίνοντες σε δίκυκλα το προσέγγισαν και επιτέθηκαν εναντίον των επιβαινόντων. Το βαν μετέφερε είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Αθήνας.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s