ΤΟ ΝΤΕΛΙΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ …ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ…

ETΡΕΞΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ….

Φανταστείτε τον Δήμαρχο της Χάϊφα να βγει και να πει “Ο Αδόλφος Χίτλερ ήταν μεγάλος ηγέτης για την χώρα του, έκανε μεγάλες αλλαγές για την Γερμανία και δεν δίνω δεκάρα (σημ. Μπουτάρης στην κάμερα: “I don’t give a shit”) αν σκότωσε ή δεν σκότωσε Εβραίους”.

Φανταστείτε δε να προτείνει κεντρική λεωφόρος της Χάϊφα να ονομαστεί “Λεωφόρος Αδόλφου Χίτλερ”. Φανταστείτε επίσης την ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος να συνδιοργανώνει τα καρναβάλια των “δικαιωματιστών” με φτερά, στρας κλπ.

Φανταστείτε τον Αρμένη Δήμαρχο του Γερεβάν ή του Στεπανακέρτ να δηλώνει κι αυτός τον θαυμασμό του για τον Κεμάλ και πως γράφει στα τέτοια του το αν σκότωσε ή δεν σκότωσε Αρμενίους, ο δάσκαλος του Μουσολίνι και του Χίτλερ, ο γενοκτόνος των Χριστιανών της Μικράς Ασίας.

Αν λοιπόν μετά από επανειλημμένη τέτοια συμπεριφορά εμφανιστεί σε τελετή μνήμης ο Εβραίος ή Αρμένης Δήμαρχος και φάει γιούχα, εμπτυσμούς και φάπες από πολίτες που οι παππούδες τους μαρτύρησαν στις πορείες θανάτου, στο Άουσβιτς ή στα ολοκαυτώματα των Ποντιακού και εν γένει Μικρασιατικού Ελληνισμού, τότε δεν είναι απλά μια απρόκλητη βιαιοπραγία κατά ενός δημόσιου λειτουργού, που απλά κάποιοι “ακραίοι” δεν συμφωνούν μαζί του πολιτικά από κομματικό φανατισμό.

Η Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού από τους Τούρκους, δεν είναι “πολιτική άποψη”. Είναι ιστορικό γεγονός, Έγκλημα κατά της Ανθρωπότητας.

________________________
https://wp.me/p8civZ-Zj

6 σκέψεις σχετικά με το “ΤΟ ΝΤΕΛΙΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ”

 1. Maroupa Eirini
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

  ΠΚ 308.
  1. Οποίος με πρόθεση προκαλεί σε αλλον σωματική κάκωση ή βλάβη της υγείας του τιμωρείται.
  3. Ο υπαίτιος της πράξης της παρ 1 είναι δυνατό να απαλλαγεί από κάθε ποινή αν παρασύρθηκε στην πράξη ΑΠΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ εξαιτίας μιας αμέσως προηγούμενης πράξης που τέλεσε ο παθών εναντίον του ή ενώπιον του και που ήταν ιδιαίτερα σκληρή ή βάναυση.
  Οι Ποντιοι που χτύπησαν τον κ Μπουτάρη εμπίπτουν ακριβώς στην διάταξη του νόμου.
  Το gay parrade συνέτρεχε με τις τελετές απότισης τιμής στα ΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΟΥΣ. Και μόνο το γεγονός αυτό, χωρίς όλα οσα λέει συνεχώς ο στομας του ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ προσβάλλοντας βάναυσα τα τιμαλφή μας, τα ιερά Κόκκαλα των προγόνων μας, και χωρίς όλα όσα πράττει επισπεύδοντας τον διαμελισμό της πατριδας μας, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΠΑΡΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΡΣΗΣ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ.
  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΣ ΑΘΗΝΑΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ;
  ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ προχωρα στον δρόμο που ΣΕ ΕΤΑΞΑΝ ΟΙ ΘΕΟΙ ΚΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΣΟΥ……

  Μου αρέσει!

 2. Makis Makis
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  Προς τα πολιτικά κόμματα και όλους εκείνους που έσπευσαν να καταδικάσουν την επίθεση των Ποντίων κατά Μπουτάρη
  Εδώ, στην Λευκάδα ο όρος «Νενέκος», είναι συνώνυμος της εθνικής προδοσίας και μάλιστα του χειρίστου είδους, καθώς ο προδότης δεν περιορίζεται απλά στην επαίσχυντη πράξη της..

  Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, μαθαίνοντας ότι ο προδότης προσκυνημενος Νενέκος είχε τον Ιμπραήμ στα χέρια του και δεν τον «έφαγε», σύμφωνα με τα απομνημονεύματα του υπασπιστή του Φωτάκου, αγανάχτησε που «…ωρκίσθει παρρησία ημών εις τον Μεγάλον Θεόν των Ελλήνων και είπεν, ότι επιθυμεί τον φόνον του Νενέκου, και αν τον εύρισκε πουθενά με τα ίδια του τα χέρια τον εφόνευεν, πράγμα πολύ παράξενον και πρωτάκουστον απο το στόμα του Κολοκοτρώνη να ομιλή περί φόνου, και ότι μόνος του θέλει να τον κάμη».

  ΓΙΑ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΛΙΓΟ….

  – Όταν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης επικροτεί τη χρήση του όρου «Νέα Μακεδονία» για τα Σκόπια… -Όταν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης αποκαλεί τα Σκόπια «Μακεδονία» μέσα στα Σκόπια…

  – Όταν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης αποκαλεί «κατάπτυστο» το συλλαλητήριο για το Σκοπιανό στον Λευκό Πύργο…

  -Όταν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης ενδιαφέρεται να αποκαταστήσει την Οθωμανική κληρονομιά της Θεσσαλονίκης….

  -Όταν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης ζητά να σκεπαστούν η τράπεζα και ο σταυρός στη Ροτόντα, έτσι ώστε να μην ενοχλούνται οι τουρίστες….

  – Όταν ο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης ποζάρει ημίγυμνος σε περιοδικό της Θεσσαλονίκης και δηλώνει ξεδιάντροπα ότι… «αν μπορέσουμε να φέρουμε 50.000 γκέι στη Θεσσαλονίκη απ’ όλα τα Βαλκάνια, από τη Μέση Ανατολή, απ’ οπουδήποτε, για να εκδηλώσουν τις θέσεις τους, θα είναι κάτι μεγάλο για την πόλη.»…

  – Όταν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης δηλώνει ότι… «δεν με ενδιαφέρει αν ο Κεμάλ Ατατούρκ ήταν φονιάς ή όχι. Δεν με ενδιαφέρει αν ήταν καλός ή όχι.»…

  Ειλικρινά…..

  Τι πήγε να κάνει στις εκδηλώσεις μνήμης των ποντιακών σωματείων της Θεσσαλονίκης για την 99η επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων; Σκέφτηκε ότι το φορτίο οργής και αγανάκτησης των εκεί συγκεντρωμένων Ελλήνων εναντίον του είναι τεράστιο μετά από όλες τις κατά καιρούς εθνοπροδοτικές απόψεις που έχει εκφράσει;

  Κι εγώ, από την πολυθρόνα του σπιτιού μου, από την Πελοπόννησο, 700χλμ μακριά από τη Θεσσαλονίκη, καταδικάζω απερίφραστα την επίθεση του πλήθους στον Μπουτάρη. Αλλά θυμάμαι όμως και τα λόγια του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη:

  «ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!!!»

  Μου αρέσει!

 3. Nikolaos Kokotsakis
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  Μισό λεπτό ρε παιδιά, γιατί έχω σαλτάρει με αυτά που διαβάζω…
  Εχουμε έναν παππού. Δεν μας αφορά το παρελθόν και οι ιδέες του.
  Εχει όμως ένα δημόσιο αξίωμα. Και μαζί με το αξίωμα, έναν δημόσιο ρόλο.

  Ο οποίος, αντί να ασχολείται με την διαχείριση των οικονομικών και την αποκομιδή των σκουπιδιών της πόλης του, περιφέρεται από κανάλι σε κανάλι και κάνει δηλώσεις σαν να ασκεί εξωτερική πολιτική…

  Επιτρέπει την διοργάνωση του gayparade, την ημέρα που με απόφαση της βουλής των Ελλήνων, τιμάται η μνήμη 353000 νεκρών Ελλήνων του Πόντου.

  Δηλωνει σε συνέντευξη σε ξένο κανάλι, ότι έχει χεσμενους όλους αυτούς τους νεκρούς.

  Κι αντί να κάτσει σπίτι του, ή έστω να πάει στην παρέλαση που με την άδεια του διοργανώθηκε, εμφανίζεται σαν να μην τρέχει τίποτα στο μνημόσυνο αυτών των νεκρών, ανάμεσα στους συγγενείς και τους απογόνους τους…

  Του ζητάνε να φύγει, κι αντί να συμμορφωθεί κάνει πως δεν ακούει, με αποτέλεσμα να τον γιουχαρουν και να φάει και μερικές ψιλές…

  Κι αντί να εμφανιστεί ένας εισαγγελέας να τον κατηγορήσει για διασαλευση της τάξης, προσβολή νεκρών εσκεμμένη πρόκληση επεισοδίων και δεν ξέρω τι αλλο….

  Εχει στηθεί ένας διάλογος για το πόσο κακό και άδικο ήταν το ότι τις έφαγε εξαιτίας των ιδεών του…

  Μα δεν τις έφαγε για τις ιδέες του… Ούτε γι αυτά που είπε… Γι αυτά που έκανε τις έφαγε! Και λίγα του κάνανε! Έπρεπε να του δώσουν αφορμή να πάρει μια γερή αναρρωτική….

  Αντί να τον απαξιωσετε για τις μαλακίες που κάνει, όπως τον Άδωνι, τον στηρίζετε;

  Είσαστε σοβαροί;

  Αν ο γείτονας σας στήσει γλέντι την ημέρα του μνημοσυνου της μάνας σας και δηλώσει ότι έχει χεσμενους κι αυτήν κι εσάς, θα τον καλέσετε στην εκκλησία; Ή θα τονφολοδωρησετε με κλωτσιές αντί για κόλλυβα, στην περίπτωση που τολμήσει να εμφανιστεί;

  Τι έχετε πάθει αλήθεια; Σε ποια χώρα μεγαλώσατε; Τι σας δίδαξαν οι δικοί σας;

  Χωρίς να αναφερθώ στην ταμπελίτσα του φασίστα που κολλάτε σε όποιον τολμήσει να αρθρώσει αντίρρηση στην κομματική γραμμή που αναπαράγετε…

  Ντροπή σας… Κρίμα και σας είχα συμπαθήσει…

  Τίποτα άλλο..

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s