ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΚΟ ΑΛΕΞΗ …Μας παραμύθιασες! Και μας παραμύθιασες πολύ μέχρι το 2014. Το 2015 έγινες Πρωθυπουργός. Και ότι δήλωνες προεκλογικά αποδείχτηκαν αέρας κοπανιστός! Δεν ήταν μόνο τα ψέματα που αράδιαζες πριν καθίσετε στις καρέκλες εξουσίας. Ήταν –κυρίως- ότι αποδείχτηκε, ότι κυκλοφορούσες επί χρόνια με πλαστή ταυτότητα. Την ταυτότητα του Αριστερού που τύπωσες κάποτε σε ένα υπόγειο των Εξαρχείων. Τρία χρόνια διακυβέρνησης ήταν αρκετά να σε καταλάβουμε. Μαϊμού αριστερός είσαι τελικά, τόσο εσύ όσο και το σκυλολόι που τρέχει ξωπίσω σου. Και δεν σε καταλάβαμε μόνο εμείς στην Ελλάδα που ζούμε την άκρατη καράδεξιά νεοφιλεLeft πολιτική σου. Σε πήραν χαμπάρι στας Ευρώπας και σε πέταξαν έξω από την πτέρυγα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς!

Αλεξη, μας κοροϊδεψες γιατί είσαι απατεώνας!
Συνειδητοποιημένος απατεώνας όμως. Γνώριζες καλά τι θέλει ο Ελληνικός λαός τόσο στην οικονομία όσο και στα Εθνικά μας ζητήματα!
Υποσχέθηκες ότι θα κυβερνήσεις ΜΕ τον λαό ΓΙΑ τον λαό !!!
Δυστυχώς, κυβερνάς ΜΕ τους γερμανούς τραπεζίτες ΓΙΑ τους γερμανούς τραπεζίτες!

Και εδώ κι ένα χρόνο Κυβερνάς, δίνοντας την εντύπωση ότι είσαι Πρωθυπουργός των Σκοπίων! Σε καμία περίπτωση δεν λειτουργείς ως Πρωθυπουργός των Ελλήνων!
800.000 κόσμος στη Θεσσαλονίκη και 1.500.000 κόσμος στην Αθήνα σου έστειλαν ένα σαφέστατο μήνυμα: «Απέτυχες! Πάρε δρόμο κι άσε ήσυχη την Ελλάδα»!
Το μόνο σωστό κι αληθινό που είχε πει ποτέ στην ζωή του, ο μέντοράς σου, ο Δρ. Σόϊμπλε ήταν ένα: «Ότι μετά τον Αλέξη Τσίπρα, οι Ελληνες δεν θα ψηφίσουν ποτέ ξανά Αριστερά»! Τον δικαιώνεις κάθε μέρα αγόρι μου!
Διότι το κόμμα σου καθώς και τα άλλα κόμματα, δεν κατάφεραν ποτέ μέσα στην κρίση να γεμίζουν καν ένα πεζοδρόμιο στη Βουλή σε συγκεντρώσεις σας!
Κι εμείς γεμίσαμε δύο πόλεις μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων!

Στο είπε και ο Μίκης! Είσαι ο ορισμός του αριστερόστροφου Φασισμού! Μιας ιδεολογίας που … προσφέρεται με ενδυμασία … αρνιού ενώ από κάτω κρύβεται ένας λύκος! Κρύβεσαι εσύ Αλέξη Τσίπρα!
Αυτό που κάναμε όλοι μείς οι Ελληνες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην ιστορία της χώρας! Ότι κι αν λες εσύ και ο περιφερόμενος θίασος των Γερμανικών Τραπεζών, μέσα σου ξέρεις ότι τελείωσες!
Γι αυτό μόκο Αλέξη! Μόκο γιατί απέτυχες παντού…

George Adalis B

________________________
https://wp.me/p8civZ-Ut

One thought on “ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΚΟ ΑΛΕΞΗ …”

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s