«ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ»


Τον τελευταίο καιρό οι εξελίξεις σε όλη την Ελλάδα τρέχουν με τέτοια ιλιγγιώδη ταχύτητα που δεν τις προλαβαίνουμε. Τα θέματα που απασχολούν όλους τους Ελληνες πάρα πολλά. Απο οικονομικά μέχρι Εθνικά. Πάρα πολλοί Ελληνες αφυπνισμένοι αυτά τα 8 χρόνια της κρίσης στην Ελλάδα αγωνίστηκαν ακούραστα και με ανιδιοτέλεια για να ξεσκεπάσουν όλα τα βρώμικα σχέδια που επιτελέστηκαν και εφαρμόστηκαν και εφαρμόζονται στην πατρίδα μας οι οποίοι θυσίασαν μέρες ,νύχτες ψυχαγωγία,χρόνο απο την προσωπική τους ζωή για την απελευθέρωση της Ελλάδας απο τους εντόπιους και ξένους τύρρανους δυνάστες χωρίς προσωπικό ώφελος ,μόνο και μόνο γιατί αγάπησαν αυτήν την Χώρα αυτήν την Πατρίδα που τους γέννησε τους έθρεψε τους γαλούχησε.

Το μόνο που ενδιέφερε αυτούς τους ανθρώπους ήταν να αφήσουν μια καινούργια καθαρή ελεύθερη γή για τις επόμενες γενιές όπως κάποτε αγωνίστηκαν κάποιοι πρόγονοι μας,για να έχουμε εμείς και να απολάυσουμε μιά ελεύθερη πατρίδα ένα ελεύθερο Εθνος.Η σκέψη όλων αυτών ήταν να μην παραδώσουν στα παιδιά αυτού του τόπου και στα εγγόνια καμμένη γή η τα αποκαΪδια αυτής της γής,γνωρίζοντας ότι κάποια στιγμή θα ζητήσουν λόγο αυτά τα παιδιά απο εμάς και ότι θα είμαστε υποχρεωμένοι όχι μόνο για τις επόμενες γενιές αλλά και στους προγόνους μας να λογοδοτήσουμε.Πολλοί Ελληνες κοιμόταν ήσυχοι ξένοιαστοι γιατί ξέρανε ότι κάποιοι άλλοι μπαίνανε μπροστάρηδες για να αγωνιστούν και επαναπαύονταν για να μην χάσουν προσωπικά ωφέλη προσωπικό χρόνο,όπως εργασία, θέσεις μισθούς κλπ. Αυτοί λίγο πολύ συμβάλλανε στην καταστροφή της χώρας χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι προστατεύοντας τα προσωπικά τους ωφέλη ανοίγανε τρύπες για τα κοινά ωφέλη που δεν θα μπορούσαν να κλείσουν μελλοντικά και θα γινόταν ο λάκκος που οι ίδιοι θα πέφτανε πρώτοι.

Γιατί όλοι αυτοί δεν κατάλαβαν πώς ότι αφορά έναν αφορά όλους. Δεν κατάλαβαν ότι η Πατρίδα είναι το μεγάλο μας σπίτι η μεγάλη μας οικογένεια που μας αφορά όλους και πώς αν γίνει κάτι σε ένα μέλος της οικογένειας έχει πρόβλημα όλη η οικογένεια. Δεν κατάλαβαν ότι όταν χάνεις πατρίδα χάνεις την γή σου το σπίτι σου. Ομως δεν θα σταθώ εδώ.Θα πώ για ανθρώπους που θελήσανε να παίξουνε παιχνίδι στις πλάτες του λαού θεωρώντας τον εαυτό τους υπεράνω και πιο έξυπνους απο τόν λαό. Για αυτούς που με την προβιά του αγνού πατριώτη βγήκαν υποτίθεται μπροστά για να σώσουν τον δύσμοιρο λαό. Είναι αυτοί που υποτίμησαν τον λαό θεωρώντας τον εαυτό τους ανώτερο ,ηγεμόνα και ότι θα ηγηθούν σε ένα κοπάδι προβάτων. Αυτοί που πάνω απο την πατρίδα βάλανε στόχο σκοπό, την Αρχηγία την καρέκλα την εξουσία το προσωπικό συμφέρον. Αυτοί τώρα ήρθε η ώρα να ξεσκεπάσουν τα πρόσωπα τους που τα εμφάνιζαν με την προβιά του πατριώτη και να φανερώσουν τους σκοπούς τους. Ξεκίνησαν να δείχνουν στον λαό ότι είναι πατριώτες και νοιάζονται για το καλό της Πατρίδας και του λαού και καταλήξανε στην ίδρυση κομμάτων υποτίθεται πατριωτικών για να σώσουν τον λαό θαρρείς και ο λαός δεν μπορεί δεν ξέρει τον τρόπο να σωθεί.Ομως ο λαός ξύπνησε!!! Ξέρει πλέον ο λαός την δύναμη του!! Ξέρει ότι οι τσομπάνηδες οδήγησαν το ποίμνιο τους στον γκρεμό!!! δεν περιμένει κανέναν σωτήρα να τον σώσει γιατί κατάλαβε την δύναμη του!!!!

Και κατάλαβε ποιός είναι ο ΑΡΧΗΓΟΣ!!! ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΩΝΑΞΕ ΟΜΟΨΥΧΑ ΚΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!! ΕΔΩΣΕ ΗΧΗΡΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ!!! ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ!!! ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ!!!

Anna Art
______________________
https://wp.me/p8civZ-Uo

One thought on “«ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ»”

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s