Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ
Είναι καιρός όλοι οι Έλληνες να ενωθούμε σε μια γροθιά και να απελευθερώσουμε την υπόδουλη πατρίδα μας από τους πάσης φύσεως «εθνοπατέρες» που εξαθλιώνουν τις ζωές μας και ξεπουλάνε την ένδοξη γη των προγόνων μας, ποτισμένη με ποτάμια αίματος στο διάβα των αιώνων για να είμαστε εμείς ελεύθεροι. Μια χούφτα πολιτικάντηδες αποφασίζουν και διατάζουν για μας χωρίς εμάς, εδώ και δεκαετίες.. Το τι έχουν καταφέρει και ποιους πραγματικά εκπροσωπούν ο καθένας μπορεί να το διαπιστώσει.. Τους Έλληνες πάντως αποκλείεται.-

Όλα μαζί τα κόμματα της Βουλής των «Ελλήνων» αντιπροσωπεύουν μόνο το 47,34% του λαού, η κυβέρνηση με το 17% αποφασίζει για το 100% των Ελλήνων..!!! Ένα δημοψήφισμα έγινε μετά από 41 χρόνια (!) και το ΟΧΙ του λαού το μετέτρεψαν σε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.. Ποια λαϊκή κυριαρχία και παραμύθια..

Και ενώ σκάβουν τους λάκους μας, μας διαιρούν σε κόμματα και αντί να ενωθούμε και διώξουμε τα καρκινώματα που μας εξαθλιώνουν καθημερινά, ο ένας Έλληνας βάλλει κατά του άλλου.. Αυτός είναι και ο σκοπός τους.. Διαίρει και βασίλευε..

Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ

ΣΗΚΩ ΡΑΓΙΑ…

Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πως δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση.

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης


_________________
https://wp.me/p8civZ-N5

One thought on “Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ”

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s