Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΤΥΧΟΝ και αντιδράσουν οι λαοί στο αιματοκύλισμα ανακτώντας την Εθνική τους συνείδησηTo πρόβλημα όλων αυτών, όταν χτυπούν οι Ισλαμοκανίβαλλοι, δεν είναι το αιματοκύλισμα. αλλά ο φόβος ΜΗ ΤΥΧΟΝ και αντιδράσουν οι λαοί στο αιματοκύλισμα ανακτώντας την Εθνική τους συνείδηση και το ένστικτο της φυλετικής τους επιβίωσης.
Αλλωστε, είναι φανερός ο επιλεκτικός τους ανθρωπισμός όταν αφορά μόνο ισλαμιστές και το ρατσιστικό μίσος που συνεπάγεται αυτή η στάση σε κάθε γηγενή κάτοικο.

Τόσο αποφασισμένοι είναι να μετατρέψουν τις χώρες μας σε κελύφη του παρελθόντος και να τις κάνουν υποδοχείς αλλότριων αταίριαστων και ανομοιογενών μπουλουκιών εξολοθρεύοντας τους αυτόχθονες και μετατρέποντας την Ευρώπη σε ένα απέραντο χαλιφάτο.

Πρόκειται για ένα συγχρονο Νταχάου αυτό που επιχειρείται σήμερα, απλά εκτελείται σε ανοιχτά πεδία αντί για θαλάμους αερίων. Ο σκοπός όμως είναι ο ίδιος.
Οσοι δεν το βλέπουν δυστυχώς έχουν φθαρεί και νοητικά αλλά και βιολογικά τόσο, ώστε να έχουν φθάσει στο έσχατο σημείο κατάργησης του βασικού ενστίκτου της βιολογικής επιβίωσης που λέει πως όταν μου επιτίθεσαι πρέπει να αμυνθώ για την ζωή μου και όχι να κάτσω να θυσιαστώ για την δική σου ζωή.
Και το γεγονός είναι ΠΩΣ Η ΙΔΙΑ Η ΦΥΣΗ καταδικάζει σε θάνατο και αφανισμό, οποιοδήποτε είδος αποβάλλει τα βασικά του ένστικτα και μεταβάλλεται σε παρακμιακό, πριμοδοτώντας αυτά που σφύζουν από ενέργεια. νταβραντιλίκι, και δίψα για ζωή ακόμα κι όταν πρόκειται για είδη που φέρονται βάρβαρα και απολίτιστα.

Ε.Σουραβλά

____________________________
http://wp.me/p8civZ-Ht

One thought on “Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΤΥΧΟΝ και αντιδράσουν οι λαοί στο αιματοκύλισμα ανακτώντας την Εθνική τους συνείδηση”

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s