Ο ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗΣ


7 μήνες υπουργός οικονομικών o ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗΣ δεν έκανε τίποτα και βγήκε να μας πει ότι απειλούσαν την οικογένεια του αυτός ο απατεώνας !
Αφού τα πήρε από τους δανειστές για να υπογράψει μνημόνια και τώρα θα τα πάρει από τον ηλίθιο ΛΑΟ πουλώντας το βιβλίο του !

20 δις ήταν τα αποθέματα του κράτους ο τύπος απλά πλήρωνε τους δανειστές, όσο υπήρχαν αποθέματα πλήρωνε τις δόσεις, μόλις τελείωσαν ήρθαν τα καπιταλ κοντρολ και το ήξερε από τον Ιανουάριο του 2015 ότι θα έρθουν.
Πήγε και υπέγραψε με την αμερικανοεβραϊκη εταιρεία LAZARD και ανέθεσε με 400 εκατομμύρια τον χρόνο την διαχείριση του δημοσίου χρέους σε αυτούς, πληρώνουμε 400 εκατομμύρια για να κάνουν τι ;

Δεν έχουμε στην χώρα λογιστές και οικονομολόγους και χρειαζόμαστε μια ιδιωτική εταιρεία για να διαχειρίζεται το χρέος μας έ κοπρόσκυλο του συστήματος ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗ !
Εκείνοι που σε υμνούν είναι ηλίθιοι και μ@λάκες και με σφραγίδα την καταστροφή του κράτους, διότι είναι ανίδεοι από οικονομικά και μπαχαλόμυαλοι !

Είχες στα χέρια σου 7 μήνες για να κάνεις μερικά απλά πράγματα που θα μπορούσαν να γίνουν σε ΜΙΑ ΜΟΛΙΣ ΜΕΡΑ :

1. Εξίσωση μισθών και συντάξεων του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα = Άμεσοι μείωση δημοσίων δαπανών.

2. Μείωση της φορολογίας μιας ενιαίας φορολογίας στο 10 % θα έφερνε όλες τις Ελληνικές επιχειρήσεις από Βουλγαρία, Σκόπια, Αλβανία Ρουμανία πίσω στην Ελλάδα μιλάμε για πάνω από 200.000 Επιχειρήσεις = 2 εκατομμύρια θέσεις εργασίας.

3. Κατάργηση του ΦΠΑ και λοιπών φόρων στα ακίνητα που ήταν η αρχή της κρίσης και ξεκίνησε με το ερπετό υπουργό οικονομικών της ΝΔ τον Αλογοσκούφη ! Η κατάργηση του ΦΠΑ άμεσα θα τόνωνε την καταναλωτική αγορά θα είχαμε τελειώσει με το μνημόνια και κρίση !
Αυτά μόνον τα τρεία απλά πράγματα θα άλλαζαν τα πάντα, εγώ τα ξέρω και δεν τα ξέρεις εσύ ;
Αλλά είσαι εντεταλμένο τσιράκι εκείνων που κάνουν τα πάντα για να καταστραφεί η χώρα και ΟΧΙ να ανθίσει !
Και τώρα που τελείωσες βρωμερέ με την δουλειά σου ήρθες να πουλήσεις στους μ@λάκες που σε ψήφισαν και βιβλία, να τους πάρεις και τις τελευταίες πενταροδεκάρες !

Βλαδίμηρος Τσαμουρλίδης

_______________

http://wp.me/p8civZ-xc

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s