Γιατί ο ΟΧΛΟΣ θέλει ΣΑΛΤΣΑ δεν θέλει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !


Εδώ και 10 μήνες προσπαθώ να συστήσω μια παραγωγική εταιρεία και καταλαβαίνω πόσο καλοφτιαγμένο είναι το σύστημα που αναγκάζει τον οποιονδήποτε καλοθελητή να κάνει κάτι, να φύγει από την χώρα.
Ο στόχος σαφώς είναι πονηρός, διότι το σύστημα κάνει τα πάντα για να πτωχεύει η χώρα και με την αιτιολογία αυτή να πουλάει ότι απομένει σε ιδιωτικές εταιρείες που είναι υποψήφιες για να αγοράσουν !
Ας το πάρουμε από την αρχή !
Οι ξένοι τραπεζίτες ή εκείνοι που ήθελαν να υφαρπάξουν τις περιουσίες των Ελλήνων στην αρχή πήραν στα χέρια τους όλα τα ΜΜΕ και τα χρηματοδότησαν με διαφόρους τρόπους, ένας τρόπος είναι χρηματοδότησης μέσω της διαφήμισης των πολυεθνικών εταιρειών με χρήματα των καταναλωτών που αγοράζουν αυτά τα προϊόντα, ο στόχος είναι να κατευθύνουν την κοινή γνώμη εκεί που θέλει το σύστημα.

Στην συνέχεια βρήκαν υποψήφια ανδρείκελα που είναι έτοιμα να πωλήσουν και την μάνα τους για λίγη δόξα και χρήμα και τους έβαλαν υποψήφιους διαχειριστές της εξουσίας.
Έτσι στα υποψήφια ανδρείκελα έδωσαν χρήματα για να φτιάξουν εκείνοι ιδιωτικές εταιρείες που λέγονται τα κόμματα, και μέσω των ΜΜΕ τους προώθησαν για να λάβουν «Δημιοκρατικά» την ψήφο του ΟΧΛΟΥ – ΛΑΟΥ, έτσι ο ΟΧΛΟΣ – ΛΑΟΣ έτρεξε και ψήφισε αυτούς βλέποντας το δόλωμα των υποσχέσεων, και έπεσε στα δίκτυα του συστήματος, και παρέδωσε όλη την δημόσια περιουσία υπό την διαχείριση των ανδρείκελων του συστήματος.

Εκτός από τα ανδρείκελα υπάρχουν και οι τσιλιαδόροι που φυλάνε σκοπιές του συστήματος σε διάφορες δημόσιες υπηρεσίες.
Εκείνοι ανέλαβαν την εξουσία και άρχισαν να ξεπουλούν την χώρα στα αφεντικά τους, για να ξεπουλήσουν έτσι ώστε τα αφεντικά τους να μην δώσουν ούτε ένα ΣΕΝΤΣ, στην αρχή επικαλέστηκαν την ανάγκη της ευημερίας, και έφτιαξαν μια προσωρινή ευημερία στον ΛΑΟ, τον βόλεψαν με παχυλούς μισθούς στο δημόσιο, για να καλομάθει και να νομίζει ότι έτσι είναι η ζωή, και έτσι είναι να δουλεύεις !

Για να γίνει αυτό όμως δανείστηκαν με υψηλά επιτόκια από τα αφεντικά τους, και όταν ήρθε η ώρα της πληρωμής επέβαλαν βαριά φορολογία στον ΛΑΟ για να τα πληρώσει ο ΛΑΟΣ.

Αλλά υπήρχε ένα θέμα, παρά την βαριά φορολογία ο εργατικός Ελληνικός ΛΑΟΣ συνεχώς δημιουργούσε παρήγε έργο, εισόδημα κέρδη για το κράτος, αυτό χάλαγε τα σχέδια τους καθώς έτσι δεν θα μπορούσαν να εκποιούν την ακίνητη περιουσία του κράτους αφού θα υπήρχε μια αποδοτική οικονομία.
Έπρεπε να κάνουν τα πάντα για να μην παράγει το κράτος τίποτα, έτσι θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν το ξεπούλημα όλης της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων ως μια έσχατη λύση.

Για αυτό έβαλαν μια περίπλοκη γραφειοκρατία που να εμποδίζει την κάθε επένδυση, να προκαλεί αγανάκτηση στον επενδυτή με σκοπό εκείνος να φύγει αγανακτισμένος ή καταστραμμένος είτε από την φορολογία είτε από την γραφειοκρατία.

Καθώς φεύγει ο επενδυτής τα ΜΜΕ αναλαμβάνουν το έργο της επίρριψης ευθυνών στους επενδυτές λέγοντας «Τα μάζεψαν και έφυγαν σε μια νύχτα» χωρίς να λένε την αλήθεια και τους πραγματικούς λόγους, ο στόχος είναι να αμαυρώσουν την εικόνα του κάθε επενδυτή μπροστά στα μάτια του ΟΧΛΟΥ – ΛΑΟΥ ή της εργατικής τάξης που είναι η πλειοψηφία και να μην καταλάβει τελικός ποιος φταίει.
Έτσι με την έξοδο των επενδυτών – παραγωγών να φεύγουν και τα κεφάλαια και να πτωχεύει η χώρα και να θέλει συνεχώς σώσιμο, με το συνεχόμενο σώσιμο κάθε φορά να ξεπουλιέται λίγο λίγο και μια κρατική περιουσία, και να περνάει στα χέρια των ιδιωτών τραπεζιτών δανειστών, σιγά σιγά όλα προσχεδιασμένα από ένα σώσιμο στο άλλο !

Στο τέλος αφού λήξει το πρόγραμμα του σωσίματος απλά όλη η περιουσία θα έχει περάσει στα χέρια των ιδιωτικών εταιρειών και το τελευταίο που θα μείνει να πωληθεί είναι οι Αρχαιολογικοί χώροι και αυτό και πλέον επίσημα να γίνει ιδιοκτησία ενός ΙΔΙΩΤΗ !

Μέχρι τότε όλος ο περίπλοκος κρατικός μηχανισμός με ατελείωτες υπηρεσίες και βολεμένους στρατιώτες του συστήματος εργάζονται πιστά για να εμποδίσουν την κάθε ελπίδα οικονομικής επιτυχίας της χώρας !

Έγραψα το κατεβατό πόσοι θα το διαβάσουν και να αναζητήσουν τις πραγματικές αιτίες που θα οδηγήσουν σε εφικτές λύσεις ;
Ελάχιστοι ως μετρημένοι στα δάχτυλα !
Αν έγραφα την όμως μια ιστορία της ξανθιάς γειτόνισσας ας ήταν και και δεκαπλάσιο το κείμενο θα το διάβαζαν οι περισσότεροι !
Γιατί ο ΟΧΛΟΣ θέλει ΣΑΛΤΣΑ δεν θέλει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !

Βλαδίμηρος Τσαμουρλίδης 

___________

http://wp.me/p8civZ-un

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s