Ομοφυλοφιλία


untitled22489625896258

Τελευταία γίνεται θόρυβος σχετικά με τους ομοφυλόφιλους. Τον όλον «τζερζελέ»(θόρυβο) οι ομοφυλόφιλοι τον ξεκινήσανε ζητώντας εξίσωση των φυσικά άνισων.
Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να ελέγχει την κρεβατοκάμαρα του άλλου λένε. Κανένας δεν τους έλεγξε την κρεβατοκάμαρα. Αυτό είναι χοντρό παραμύθι! Το χρησιμοποιούν για την επίτευξη των σκοπών τους παριστάνοντας τα «θύματα» που πρέπει να εξιλεωθούν.
Μπορείτε να βρείτε ένα περιστατικό που η πολιτεία(κάποια εξουσία) αναμίχθηκε στην «κρεβατοκάμαρα» οποιουδήποτε ομοφυλόφιλου;;;;! Παρομοίως και η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών δεν ενοχλεί κανέναν αν δεν προκληθεί, μπορώ να πω ότι αποφεύγει.

Έχουν ξαμολήσει κάτι σούργελα και γραφικούς όπως ο ψωμιάδης και ο Αμβρόσιος ως αντίπαλο δέος στους υποστηρικτές των ομοφυλόφιλων, επίτηδες. Όπως κι έχουν τεχνηέντως φιμώσει οποιαδήποτε λογική ή επιστημονική φωνή, σαφώς κι αυτό επίτηδες.
Η απαίτηση της εξίσωσης άρρωστων καταστάσεων με την οικογένεια είναι τεράστια πρόκληση.
Η οικογένεια έχει ιδική βαρύτητα τέτοια ως πυρηνικό κύτταρο της κοινωνίας που δεν μπορεί ούτε καν σε θεωρητικό επίπεδο να εξισωθεί με οποιοδήποτε άλλο τρόπο συμβίωσης. Η οικογένεια είναι ο οίκος που γεννά. Η οικογένεια είναι ιερή κι αυτό δεν μπορούν ή δεν θέλουν να το καταλάβουν κάποιοι.
Τα λογοπαίγνια χαρακτηρισμών με τις λέξεις οπισθοδρομικός και προοδευτικός κατά βούλησιν του τι μας συμφέρει και τι όχι είναι αστεία. Αν προοδευτικό για κάποιους είναι να βάλω έναν χαλκά στην μύτη και να με σέρνουν σαν το βόδι προτιμώ να με πούνε οπισθοδρομικό.
Η φύση χρησιμοποιεί για την αναπαραγωγή σε πάρα πολύ μεγάλο μέρος του ζωικού και του φυτικού κόσμου την συνένωση γενετικού υλικού, πληροφορίας, βιολογικής εμπειρίας και παρατήρησης(έτσι ώστε οι απόγονοι να έχουν την μέγιστη δυνατόν προσαρμοστικότητα σε περιβάλλοντα που αλλάζουν) από δύο άτομα του ίδιου είδους που αλληλοσυμπληρώνονται. Αυτά ονομάζονται θηλυκό και αρσενικό. Η φύση έχει κι αυτή ένα ποσοστό αποτυχίας δημιουργώντας και άτομα που δεν θα μπορέσουν είτε να επιβιώσουν είτε να αναπαραχθούν.
Η ομοφυλοφιλία δεν είναι τρόπος ζωής είναι κουσούρι. Τα κουσούρια υπάρχουν στη φύση, τα γεννά η φύση και γι αυτό είναι «φυσικά», «φυσιολογικότατα». Όπως η δυσλεξία, η φαλάκρα, η αλωπεκία, ο στραβισμός κλπ. Είναι όμως ένα κουσούρι με σοβαρότατες κοινωνικές προεκτάσεις. Στη φύση επίσης συναντούμε την αιμομιξία, τον κανιβαλισμό, την βρώση κοπράνων(κότα, γουρούνι κλπ). Άρα ότι είναι “φυσικό” δεν είναι και κατ’ ανάγκην σωστό κι επιλέξιμο για τις ανθρώπινες κοινωνίες. Ούτε ότι μπορεί να ονομαστεί σεξουαλικός προσανατολισμός μπορεί να είναι στο απυρόβλητο, παράδειγμα η παιδεραστία.
Η ομοφυλοφιλία τις περισσότερες φορές είναι ένα φυσικό λάθος, μια γενετική ανωμαλία, γι αυτό και την ονομάζω (όπως και είναι) κουσούρι. Είναι λίγες οι φορές που η ομοφυλοφιλία είναι επίκτητη κατάσταση κι έχει να κάνει αυτό με το περιβάλλον, όταν κάποιου του έχουν βιάσει την προσωπικότητα και το σώμα κατ’ εξακολούθηση. Είναι κι αυτοί που κατά το «η περιέργεια σκότωσε τη γάτα» θέλησαν να το δοκιμάσουν και τους έκατσε(όπως ο πιτσιρίκος που έκλεψε για πρώτη φορά ένα γλυκό και του έκατσε-δεν τον έπιασαν και το ευχαριστήθηκε, μετά του έμεινε κουσούρι). Τότε η ομοφυλοφιλία είναι απλά διαστροφή. Ακριβώς εδώ θέλουν να πατήσουν αυτοί που προωθούν την ομοφυλοφιλία ως λάιφ στάιλ, στη «μόδα» και στην περιέργεια έτσι ώστε να διασπείρουν την ανωμαλία στην κοινωνία.
Η ομοφυλοφιλία θα μπορούσε να είχε τύχει σε εμάς, στο αδέρφι μας, στο παιδί μας. Οι ομοφυλόφιλοι είναι σάρκα από τη σάρκα της κοινωνίας μας, είναι “δικά μας παιδιά ή αδέρφια” και είναι βάρβαρο και ρατσιστικό να θέλουν κάποιοι να τους στείλουν στον καιάδα μόνο και μόνο λόγο της ιδιαιτερότητάς τους, του κουσουριού τους. Ποιος θα μπορούσε να πει κάτι για τον Καβάφη ή για τον Χατζηδάκη;!
Όμως επειδή όπως είπα είναι ένα κουσούρι με βαθύτατες κοινωνικές προεκτάσεις δεν μπορεί να προβάλλεται και να προωθείται ως πρότυπο. Κι αυτό δυστυχώς συμβαίνει. Το σύνδρομο της κολοβής αλεπούς.
Η αντίδραση της κοινωνίας έχει να κάνει με αυτό, με την προώθηση της ομοφυλοφιλίας ως πρότυπο(από κάποιους κύκλους, από κάποια συμφέροντα) και σε δεύτερη φάση την καταστροφή των ατόμων, της κοινωνίας, της οικογένειας.
Αυτό εκπορεύεται όχι τόσο από τους ομοφυλόφιλους αλλά από πολιτικούς κύκλους (ΝΤΠ) για να προωθήσουν τους σκοπούς τους(ένας βασικός είναι ο αποπληθυσμός του πλανήτη σε ποσοστό περίπου 90%).
Το πρόβλημα δεν είναι με τους εκ γενετής ομοφυλόφιλους, αυτοί είναι θύματα, το πρόβλημα είναι το «σύστημα» που τους χρησιμοποιεί για τους σκοπούς του, το πρόβλημα είναι όλοι αυτοί οι ομοφυλόφιλοι που έχουν τσιμπήσει το δόλωμα και προκαλούν θεωρώντας τους εαυτούς τους πρότυπα και ζητώντας οι άλλοι να τους μοιάσουν όπως η κολοβή αλεπού, προκαλούν με παρελάσεις και απαιτήσεις να γίνουν θετοί γονείς κλπ. Οι ομοφυλόφιλοι που δεν προκαλούν δεν τους πειράζει κανείς και χαίρουν εκτίμησης και σεβασμού ως ανθρώπινα όντα.

Ευθύμιος Βαγγέλης

___________________

http://wp.me/p8civZ-if

One thought on “Ομοφυλοφιλία”

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s