ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ «ΠΟΡΤΙΕΡΗΔΕΣ» ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΠΑΝΕ ΤΑ «ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ»


Γράφει ο Αντίοχος
mpravoi-kke
Σύμφωνα με επιστολή αναγνώστριας (που δημοσιεύσαμε …), το μακρύ χέρι του συστήματος (ΚΚΕ), έχει αναλάβει εργολαβικά να στέλνει τους μπράβους του στα σχολεία που πρωτοπάνε τα «εμβολιασμένα προσφυγόπουλα», για να τρομοκρατούν τους γονείς των ελληνοπαίδων και να μην αντιδράσουν!

Πράγματι, εκτός από την περίπτωση σχολείου της Νέας Ιωνίας Βόλου, που αναφέρει η αναγνώστρια, βρήκαμε και δεύτερη περίπτωση στην Νέα Ζωή Περιστερίου, όπου σύμφωνα με ανακοίνωση των λακέδων του μνημονιακού ψευδοκράτους και των διεθνών αφεντικών τους, καλούνται οι μπράβοι (επαγγελματίες κομμουνιστές) να παίξουν το ρόλο του πορτιέρη σε σχολείο της περιοχής, στο οποίο θα πρωτοπάνε «εμβολιασμένα προσφυγόπουλα» – αλλά χωρίς αυτή τη φορά να λένε ημέρα και ώρα, προφανώς για λόγους… ασφαλείας. Ιδού η σχετική κατάπτυστη ανακοίνωση-κάλεσμα:

«… Η ΚΟΒ Ν. Ζωής καλεί το λαό να απομονώσει τις ρατσιστικές και ξενοφοβικές φωνές και να αναπτύξει με τους πρόσφυγες την κοινή πάλη ενάντια στον κοινό εχθρό… Καλωσορίζουμε τα προσφυγόπουλα, παιδιά που βίωσαν τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, από μικρή ηλικία. Τα υποδεχόμαστε για να τα βοηθήσουμε να κοινωνικοποιηθούν μέσα από το σχολείο. Ανοίγουμε την αγκαλιά μας και τα υποδεχόμαστε με δώρο ένα τετράδιο, και γόμες και μολύβια, μαζεύουμε σχολικά είδη και την πρώτη μέρα διοργανώνουμε την υποδοχή τους».

(ΥΓ): Πόσο πάει το μπραβιλίκι, συντρόφια; Γιατί εσείς τζάμπα δε δίνετε ούτε «του Αγγέλου σας νερό»!

_____________________________
http://wp.me/p8civZ-gd

3 σκέψεις σχετικά με το “ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ «ΠΟΡΤΙΕΡΗΔΕΣ» ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΠΑΝΕ ΤΑ «ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ»”

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s