Ο Αναστασιάδης ΕΝΟΧΟΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ


anastasiadis-aunaniadis-prodotis-kremala
Ο Αναστασιάδης ΕΝΟΧΟΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ , ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΥΛΑΝΤ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ !!!!!
ο Τιερί Μεϊσάν αναφέρεται στο Κυπριακό Ζήτημα και γράφει τρομερά πράγματα. Ισχυρίζεται ότι η Βικτόρια Νούλαντ «is attempting to offer Cyprus to Recep Tayyip Erdoğan», δηλαδή, επιχειρεί να προσφέρει την Κύπρο στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ένα σχέδιο για το οποίο πείστηκε μετά τις εκλογές του Νοεμβρίου 2015, όταν ο Πρόεδρος Ομπάμα διέταξε την εξάλειψη του Τούρκου Προέδρου.

«Εκβιάζοντας τον Κύπριο Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη, η κα Νούλαντ τον πίεσε να δεχθεί το «ειρηνευτικό σχέδιο» για την Κύπρο – το νησί θα επανενωθεί και θα αποστρατικοποιηθεί (με άλλα λόγια, θα αποστερηθεί του στρατού του) – ενώ το ΝΑΤΟ (στην πραγματικότητα ο τουρκικός στρατός) – θα αναπτυχθεί στο νησί. Με αυτό τον τρόπο, ο τουρκικός στρατός θα ολοκληρώσει την κατάκτηση του νησιού δίχως να χρειαστεί να πολεμήσει. Σε περίπτωση που θα αρνιόταν αυτή την ανόητη συναλλαγή, ο πρόεδρος Αναστασιάδης μπορεί να διωχθεί από τη Δικαιοσύνη της Νέας Υόρκης λόγο της συμμετοχής του ως δικηγόρος στις υποθέσεις της εταιρείας Imperium του Ρώσου φίλου του Λεονίντ Λεμπέντεφ (Leonid Lebedev)· μια υπόθεση 2 δισ. δολάρια».

Επειδή αντιλαμβανόμαστε ότι όσα γράφονται είναι ανατριχιαστικά, παραθέτουμε και το κείμενο στα αγγλικά δίχως να το υιοθετούμε, ωστόσο, αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τι θα απαντήσει η κυπριακή Προεδρία και θα δημοσιεύσουμε και την οποία απάντησή της. Να σημειωθεί εδώ ότι το άρθρο ήδη κάνει τον γύρο του πλανήτη στα αγγλικά.

____________________________
http://wp.me/p8civZ-fm

2 σκέψεις σχετικά με το “Ο Αναστασιάδης ΕΝΟΧΟΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ”

Σχολιάστε