Ο ΜΑΛΚΟΤΣΗΣ, και ποιοί τον έκλεισαν


trakter-malkotsis

Όταν η βιομηχανία ΜΑΛΚΟΤΣΗ το 1960 έφτιαχνε πετρελαιοκινητήρες τότε για να τον κλείσουν οι εγκληματικές οργανώσεις Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και η εγκληματική οργάνωση Ελληνικό Δημόσιο, του έστησαν μια καλοστημμένη παγίδα !


Η ΕΛΒΟ που άνηκε 100 στο Ελληνικό Δημόσιο τότε παράγγειλε 1000 μηχανές από τον ΜΑΛΚΟΤΣΗ, Ο Μαλκότσης για να παραδώσει εγκαίρως την παραγγελία χρειαζόταν χρήματα, έτσι πήγε και δανείστηκε από την Εθνική Τράπεζα και παρέδωσε εγκαίρως τις μηχανές στην ΕΛΒΟ, όμως η κρατική ΕΛΒΟ επίτηδες καθυστερούσε την πληρωμή, από την άλλη η Εθνική Τράπεζα ζητούσε τα χρήματα !
Ο ΜΑΛΚΟΤΣΗΣ ζήτησε να συμψιφιστεί το ΔΑΝΕΙΟ που είχε στην Εθνική Τράπεζα δηλαδή σε μια δημόσιο τράπεζα, με τα χρήματα που του χρωστούσε η ΕΛΒΟ δηλαδή ένας δημόσιος οργανισμός, καθώς είναι αδιανόητο από μια να σου χρωστάει το Δημόσιο τα χρήματα και να μην τα δίνει, και από την άλλη αυτά που χρωστάς εσύ να τα απαιτεί !
Ποιο ήταν το αποτέλεσμα ; Η εγκληματική οργάνωση Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος δεν δεχόταν συμψηφισμό και κατάσχεσε το εργοστάσιο του ΜΑΛΚΟΤΣΗ βάζοντας την ταφόπλακα στην Ελληνική βιομηχανία παραγωγής μηχανών !

Έτσι αυτό το Δημόσιο που δεν είναι στην πραγματικότητα ΕΛΛΗΝΙΚΟ αλλά ΞΕΝΟ για τους ΕΛΛΗΝΕΣ, μετά την απελευθέρωση μας αντικατέστησε την τυραννοκρατία των ΟΘΩΜΑΝΩΝ και μας καπέλωσε με μια νέα Τυραννοκρατία με ψευδώνυμο «Ελληνικό»

%ce%ba%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%83_%ce%b5%cf%84%ce%b5_%ce%ba%ce%b1%ce%b9_%ce%b5%ce%bb%ce%b2%ce%bf_%cf%87%cf%81%ce%b5%ce%bf%ce%ba%ce%bf%cf%80%ce%b7%cf%83%ce%b1%ce%bd_%cf%84%ce%b7%ce%bd_%ce%bc%ce%bf

trakter-malkotsis-2

4 σκέψεις σχετικά με το “Ο ΜΑΛΚΟΤΣΗΣ, και ποιοί τον έκλεισαν”

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s