…Ένα κλασικό παράδειγμα εκπαιδευμένης σταλινικής «ψείρας», που, εξαιτίας τυχαίων συγκυριών, βγήκε στον «γιακά» τής εξουσίας και παριστάνει τον Πρωθυπουργό.


tsipras-paidia-ernesto-soimple-206

Ο Τσίπρας γράφει ιστορία… Η «καθυστέρηση» του συστήματος εξουσίας «έκαψε» την Αριστερά και αυτό θα είναι η καταστροφή τής Δεξιάς… Ο «Ζαχαριάδης», ο οποίος δεν «αποσύρθηκε», θα πάρει στο «λαιμό» του τους σύγχρονους δωσίλογους… Ο λαός θα μάθει επιτέλους τι σημαίνει «Δεξιστερά». Μπορεί στην εποχή των Μνημονίων και της πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης να υποφέρουμε, αλλά πραγματικά έχουμε την τύχη να ζούμε στιγμές ιστορικές.

Αυτήν τη στιγμή «γράφεται» ιστορία στην πατρίδα μας …Ο Τσίπρας – συγκεκριμένα – «γράφει» ιστορία …Ο Τσίπρας έχει «καπαρώσει» ήδη περίοπτη θέση στη νεώτερη ελληνική ιστορία …Ο κατά γενική ομολογία πιο αμόρφωτος και αστοιχείωτος Πρωθυπουργός, που ανέλαβε ποτέ τη διακυβέρνηση της χώρας, «γράφει» ιστορία. «Είτε από τη Λέσβο είτε από τη Μυτιλήνη» με τον λόγο του και τη σκέψη του καθημερινά αποδεικνύει την πάγια απέχθεια των σταλινικών πάνω σ’ ό,τι αφορά κάθε έννοια μόρφωσης, αριστείας και κουλτούρας. Από μόνος του αποτελεί ένα ζωντανό «μνημείο» τής «παραγωγής» των κομματικών «σωλήνων» τής Μεταπολίτευσης, που με «πασαλείμματα» και «εξυπνακισμούς» προσπαθεί να καλύψει τα τεράστια κενά μιας ολόκληρης ζωής …Ένα κλασικό παράδειγμα εκπαιδευμένης σταλινικής «ψείρας», που, εξαιτίας τυχαίων συγκυριών, βγήκε στον «γιακά» τής εξουσίας και παριστάνει τον Πρωθυπουργό.

Anonymous

Advertisements

One thought on “…Ένα κλασικό παράδειγμα εκπαιδευμένης σταλινικής «ψείρας», που, εξαιτίας τυχαίων συγκυριών, βγήκε στον «γιακά» τής εξουσίας και παριστάνει τον Πρωθυπουργό.”

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s