Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ πρέπει να είναι το 2017 να απαλλάξουμε την πατρίδα μας από τη μάστιγα που τη χτύπησε


ΑΡΘΡΟ 120 4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Η αλλαγή του χρόνου δεν είναι παρά ένα ορόσημο σχεδιασμένο από τον άνθρωπο προκειμένου να διευκολύνει τη διαχείριση της ζωής του.
Στην πραγματικότητα δεν αλλάζει τίποτα. Εκτός από το ότι ο άνθρωπος, συνηθίζει να βάζει στόχους, τους οποίους συνήθως ξεχνάει ή εγκαταλείπει, μετά από ένα-δυο μήνες.
Κοντεύει μια δεκαετία που η χρεωκοπία και η ύφεση έχουν ρημάξει τις ψυχές μας, έχουν καταστρέψει, έχουν εξορίσει και εξοντώσει κόσμο, χωρίς εξαιρέσεις ως προς την κοινωνική και οικονομική θέση του καθενός. Μια δεκαετία όπου βάσει προδιαγεγραμμένου σχεδίου, απαξιώνονται τα πάντα με απώτερο σκοπό να ξεπουληθούν σε ξένους και οι περήφανοι απόγονοι εκείνων που εφηύραν τη Δημοκρατία και λοιπά τότε που οι άλλοι έτρωγαν βελανίδια πάνω στα δένδρα, να εξαφανιστούν, όχι επειδή κάποιοι τους μισούν αλλά επειδή η κληρονομιά τους είναι πολύ βαριά κι εκείνοι δείχνουν απρόθυμοι και ανίκανοι να τη φέρουν στους ώμους τους πλέον.
Το σχέδιο διάλυσης, εκποίησης και εκπόρνευσης της Ελλάδας – και όχι μόνο – στο βωμό της αριστοποίησης της παγκόσμιας οικονομίας, πρέπει να εμποδιστεί και για να συμβεί αυτό πρέπει κάθε ένας μας, αν και εφόσον λατρεύει το χώμα που πατά όπως ο γράφων, να συνειδητοποιήσει το πρόβλημα, να εντοπίσει τις πηγές και τους φορείς του, να σταθεί στα πόδια του όρθιος και να αντισταθεί με κάθε μέσο, με κάθε κόστος, με κάθε τρόπο, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες του.
Αρκετά το έχουμε βουλώσει λουφάζοντας στις τρύπες μας περιμένοντας να περάσει η μπόρα, δε θα περάσει αν δεν πολεμήσουμε, θα γεμίσει νερό η τρύπα και θα πνιγούμε.
Προδότες και πουλημένα τομάρια κατέλυσαν τη Δημοκρατία, τα Σύνορα, διαβρώνουν τον κοινωνικό ιστό, αχρηστεύουν κάθε αντίσταση ρίχνοντας στάχτη στα μάτια των αδαών πείθοντάς τους ότι τα πάντα είναι προδιαγεγραμμένα και δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Και ότι είμαστε άξιοι της μοίρας μας, ότι μια χούφτα αληταράδες πρέπει να «νομοθετούν» νόμους χωρίς λογική για πάρτη μας, οι οποίοι τελικά αποσκοπούν στο να γίνουμε δούλοι.
Κοιταχτείτε στον καθρέφτη σας. Και αναλογιστείτε τι έχετε κάνει ή τι δεν έχετε κάνει εσείς για όλα αυτά.
Δε θα αλλάξει κανείς μόνος του τον κόσμο, όλοι μαζί ίσως να μπορέσουμε όμως, αρχίζοντας από το να αφαιρέσουμε τις παρωπίδες από τα μάτια μας και τα τσιρότα από το στόμα μας. Γιατί έρχεται η ώρα που είτε θα σηκωθούμε να δείξουμε το ανάστημά μας είτε θα μας περάσουν κολάρο και λουράκι.
Ας γίνει στόχος κάθε ¨Ελληνα, το 2017 να απαλλάξουμε την πατρίδα μας από τη μάστιγα που τη χτύπησε, στέλνοντας στο διάολο τα πολιτικά τζάκια που επί δεκαετίες τη βιάζουν, τους υποκριτές με τα χαρτοφυλάκια και τα σφυροδρέπανα και κάθε άλλο κάθαρμα που ροκανίζει το μέλλον μας. Με κάθε τρόπο, κάθε μέσο, όπως το άρθρο 120 του Συντάγματος ορίζει, εξουσιοδοτεί και διατάζει.
Την «καλή χρονιά» εμείς πρέπει να τη φτιάξουμε.

Κείμενο: Dimitris Karatzas  – Φωτογραφία: Αντιφίμωτρο

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s